-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> Ez nem az az üzletág, ahol meg lehet elégedni ekkora lemaradással -
Én nem tudok egyetlen egy AMD -s menedzseről se, aki meg lenne elégedve.
érdemes elolvasni / újraolvasni - a Jack Huynh -s interjúkat.AMD deprioritizing flagship gaming GPUs: Jack Huynh talks new strategy against Nvidia in gaming market
https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/amd-deprioritizing-flagship-gaming-gpus-jack-hyunh-talks-new-strategy-for-gaming-market
AMD plans for FSR4 to be fully AI-based — designed to improve quality and maximize power efficiency
https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/amd-plans-for-fsr4-to-be-fully-ai-based-designed-to-improve-quality-and-maximize-power-efficiency
AMD announces unified UDNA GPU architecture — bringing RDNA and CDNA together to take on Nvidia's CUDA ecosystem
https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/amd-announces-unified-udna-gpu-architecture-bringing-rdna-and-cdna-together-to-take-on-nvidias-cuda-ecosystem> hogy voltak sokkal jobb pozícióban az nVdiához viszonyítva a mostaninál.
tudatos stratégia döntés volt az AMD részéről, hogy
az utóbbi 2-3 évben az erőforrásokat az MI300 összerakására fordították,
és minden mást ( ~ RDNA ) ennek áldoztak be.ha egyesített architektúra ( UDNA) lesz, akkor az AI - huzza maga után a gaming-et is.
és mivel az AI-ban van a sok pénz ( lásd nVidia )- csak így van esélye az AMD-nek versenyképesnek maradnia. -
voltak sokkal jobb pozícióban az nVdiához viszonyítva a mostaninál
Mikor? 20 éve? Kérdésem azért lenne, hogy miért megy ez a hasonlítgatás az Nvidiához állandóan? Az a lényeges, hogy milyen fejlesztésekkel jönnek majd jövőre, engem az Nvidia teljesen hidegen hagy. Ha jobban tetszik az Nvidia, akkor nem kell az AMD-t erőltetni, használd az ő terméküket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged