- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
clyvejhamma #232 üzenetére
Szia! Én teljesen meg vagyok a rendszerrel elégedve, sokat kellett rá várnom míg megépült, de pöccre indult minden.
Windows is, programok is amiket használok (Adobe család összes tagja - Maya), Bios is bár ez laponként eltérő, Giga Biosában 1 hiányosságot és bugot vélek felfedezni, ami egyenlőre nem tetszik, hogy a legkisebb manuálisan beállítható és fixálható CPU fesz az 1.29V - de pl megnéztem mindent Auton hagytam és a Turbot kikapcsoltam (alapon) 1.04V-ot ad 3.4Ghz-en a lap a procinak, se több se kevesebb. Tehát valószinüleg idővel javítják ezt a fesz skálázhatóságot, de ez lehet más lapoknál nem így van. Memórián csodálkoztam, mert a lehető legrosszabb kitem volt CMK16GX4M2B3000C15 ver5.30 SK Hinyx IC-s (Dual kit) ami köztudott nagyon nem szereti a Ryzen, és sokat filóztam a ram kérdésen, de mondom, ilyen ram árak mellett, tiszta ideg voltam, és eldöntöttem, hogy lesz ami lesz alapon veszek mellé a már meglévő kit mellé még 1 ugyan ilyen Dual kitet. Betettem mind a 4 modult, Quad Channel, hozza a sebességet, XMP Profil aktiválva 2933 c15-ben 1.35V - na mondom megnézem meddig megy el, 3333 már nem ment, 3200-ami bőven elég a Ryzeneknek simán megy még feszt sem kellett emelnem. Proci tuning ezzel ugy voltam hogy - 4.1 a Ryzenek határa ez is rettentő kevés akinek megy, de nem igen éri meg, mert a 4Ghz-n is pl az enyém több mint 1.4V-ot kér, melegszik is rendesen. 3.9Ghz stabil 1.35V-al - ez nem tul sok, hűthető (bár én vizzel hűtöm, kicsit tulméretezve). Ahol 3.9Ghz nem elég oda a 4 sem, lesz elég, 4.1 meg azért nem mert az már hatalmas feszt kér és nem érné meg. Megemlítem a játékot is, nem voltak problémák a futással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest