Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Köszönöm a válaszokat
RAM még kérdéses, hosszútávra tervezek, rossz tapasztalatom van a 4x8GB-al B450 mellett, így ha nem is a kinézett G-SKILL lesz akkor is 32-re tervezek Jó lenne ha le tudnám passzolni a i5-t valami ismerősnek, én 4.7-ig próbáltam extra fesz nélkül, X61-es vízzel 65 fok körül ment, de csak játszottam időközben rájöttem, hogy ha normális hőmérsékleteket akarsz csendes feltételek mellett akkor ATX kell.Ryzen még jó lenne talán asszonynak artlantisban renderelni amikor otthonról melózik, mert abban pl. az ő 4720HQ-ja hasonló időket produkál mint a 7600k és ebben a ryzenek nagyot léptek.
+mostanában újra kedvet érzek fotózgatni, bár az én szintemre régen is elég volt az i5.
(szóval látni is, hogy már meggyőztem magam)
Igazából egy stabil jó funkciókkal megáldott alaplap kéne nekem jó áron, többit nagyjából már fejben összeraktam*jah ezeknek a b450 es lapoknak mennyi a támogatott max memória frekvenciája, mindenhol 3200-t látok kivéve a maxoknál.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.