-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nagyon örülök a pozitív tapasztalataidnak! Magam is gondolkodom egy AMD rendszerben, viszont még nem döntöttem el, hogy csak játékra venném, vagy a ThreadRipperrel a teljes multimédiás életemet a zenén kívül visszahozom PC-re Mac-ről. Pro audio oldalról nekem hiányzik a Thunderbolt és az esetleges hackintosh támogatás teljes hiánya miatt megfontolandó az x299. Amúgy csak PC-s vonalon gondolkodva eszméletlen mit nyújt most az AMD, a TR kifejezetten olcsó megfelelő kontextusban értelmezve. BF4 nekem is bejön, mostani PC-men csak éppen megy a BF3, bár betehetnék egy VGA-t a Mac Pro-mba, de már inkább előre tekintek
"Szoftveresen azt oldasz meg amit akarsz. olyan viszont nincs hogy nem támogatsz egy fél éve kijött hardvert."
Az első mondat fizikailag nem igaz, szakmailag nem helytálló. A másodikra pedig sajnos tengernyi ellenpélda van, csak policy-től függ. Egy időben pl. a Gigabyte-tól csurdogáltak hónapokon belül az áthidalhatatlan változásokat tartalmazó újabb revíziók sokak örömére. Ugyanide sorolhatók az androidos telefonok igen nagy százaléka.
-
M@trixfan
addikt
Ez is azt mutatja hogy alaplapból követelmény a minőségi és ramból is meg kell adni ami jár. Ezeken nem lehet spórolni most. CPU-ból viszont simán lehetne a legkisebb 1700 és később új stepping. Nem tudom mennyi lehetőség van még a mikrokódban, de ha ez és a Creators Update megoldja a most kritizált dolgokat akkor igencsak reális lenne az Inteltől további árcsökkentés, vagy gőzerővel előbb kihozni a Kaby/Skylake
X-et. komolyan itt kattogok mint a bolond az utóbbi két hétben, hogy beleugorjak-e egy Ryzen build-be Kaby helyett? jó lett a körítés is nagyon, nem csak a CPU.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest