- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
NO, uj hibajelensegem van!
Mivel mostansag sokat vagyok linuxon, s ott jelenleg meg mindig problemas a VEGA GPu undervolt/overclock, illetve a TDP modositasa, igy gondoltam, felrakom a vizes biost, nagyobb TDP keret lesz alapbol, s csak underclockolom, mert regi tapasztalataim alapjan nem vitte 1680MHz folott stabilan a frekit. De csoda tortent, s nyugodtan boostolgat a kartya 1770ig is akar. A vizhutes is teljesen jol birja, igaz igy a gpu azert kicsit futi mar a procit is. Viszont valahogy elojott egy olyan hiba, hogy random idonkent a gpu dobja a frekit, s lemaszik egeszen 1200 Mhzekig. Majd x ido utan ujra visszamaxik 1770es magassagba. Nosza, elovettem Luxmarkot, s benyomtam stress testre, majd figyeltem hwinfoban az ertekeket. Eloszor gondoltam, hogy HotSpot maszik tul magasra, de az is megall 60 alatt, majd hogy a liquid temp hianya mitt csinalja, de az ugye mindig 0, szal kilove, es ekkor felfigyeltem a GPU VR VDDC Temperature ertekre, illetve arra, hogy x idonkent 0ra ugrik, majd a GPu ezutan kezdi meg a droppot, majd visszater az ertek (30 koruli maxxal), s ujra visszater max teljesitmenyre a kartya.
Hogy mikor csinalja, teljesen randomnak tunik, luxmark fut a hatterben.
Barmi otlet, mi lehet ez?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest