Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Bocsi, ez tényleg a butított verzió.
Azt hittem, hogy az 560D-ből nincs Strix csak az a fapadosabb hűtés. -
füles_
őstag
-
füles_
őstag
Ezt mondom én is, ha van a kártyán 6 pines tápcsatlakozó akkor felőlem nyugodtan fogyasszon 100W felett, ha kell neki. De én tuti nem tuningolnám szénné úgy, hogy nincs rajta tápcsatlakozó.
A mostanin sincs tápcsati, nem is tuningolom, de ezt még alulfeszelni sem lehet.Hiányzik a Radeon.
-
füles_
őstag
válasz
távcsőves #4634 üzenetére
Szép eredmény egy tápcsati nélküli 460-tól.
Volt itt olyan is aki 7800 körüli GS-t kapott 560D Evo-val szénné tuningolva, mondjuk az már nem a normális keretek között volt. Ott már tuti bőven 100W fölött kért a kártya, ezzel nem is lenne gond, csak az Asus Evo-n sincs tápcsati.
-
-
-
füles_
őstag
válasz
Dreimus #4388 üzenetére
Igen, az 560D nem 7Gbps chipeket kapott, mint a 460, hanem csak 6Gbps-osakat. Mondjuk ezt két kattintással orvosolni lehet. Én emiatt nem biztos, hogy visszaküldtem volna. A táblázat szerint is csak 2%-ot jelent teljesítményben a 6Gbps-os VRAM a 7Gbps-os helyett.
Nekem nem lenne bajom az 560D-vel, csak lenne rá normális hűtési megoldás 6 pines tápcsatlakozóval, hogy tudjam tuningolni.A rendes 560-asok meg nem tudni hová tűntek, alig lehet őket kapni. Még mindíg a bányászok veszik őket?
-
füles_
őstag
-
füles_
őstag
válasz
Silentfrog #4378 üzenetére
Nem olyan rosszak ezek az 560D-k. Gyengébbek, mint az 1024 shaderes 560-ak, viszont olcsóbbak is.
Legtöbb játékban csak olyan 3-4 fps-sel gyengébb az 560D (460): [link]
Főleg most egész jó vételnek számítanak, hogy rendes RX 560-at nem lehet kapni, csak horror áron. A Sapphire Pulse 560D szerintem kifejezetten jó vétel a tápcsatlakozó miatt, a Polaris 21-et elvileg fel lehet tolni még 1400MHz közelébe is. Viszont azt nem tudom, hogy ezeken lehet-e unlockolni a maradék 2 CU-t, úgy mint az RX 460-nál, jó lenne tudni. Ilyet tervezek venni én is. -
füles_
őstag
A 11267-18-20G (560D 4GB) kódszámú Sapphire Pulse-on van tápcsatlakozó akinek ilyen van? Mert a rendes 560 Pulse-on van egy 6 pines tápcsatlakozó, de abban nem vagyok biztos, hogy az 560D-n van-e.
-
füles_
őstag
válasz
AurorA1985 #4329 üzenetére
Egy picit gyengébb az 560D, mint a rendes 560, kb. 10%-kal. RX 560D = RX 460
-
füles_
őstag
válasz
AurorA1985 #4324 üzenetére
Aha, ez 560D, mert 896 SPU van benne.
-
füles_
őstag
válasz
AurorA1985 #4321 üzenetére
Köszi!
Ha szánsz rá egy kis időt akkor alulfeszeléssel tudsz egy kicsit javítani a zajszinten és a hőmérsékleten.Am megkérdezhetem, hogy ami neked van az 560 vagy 560D? A GPU-Z mit ír neked? Tudnál nekem egy screenshotot csinálni a GPU-Z-ről légyszi?
-
füles_
őstag
Tényleg marha nagy keveredés van az RX 560 meg az RX 560D körül.
Ez most RX 560D? RX-560D4SFG5
Amúgy kétféleképpen van feltűntetve: XFX GTS Radeon RX 560 4GB Single Fan vagy XFX Radeon RX 560 4GB Dual Slot
De ahogy elnézem ez 560D lesz... A webshop meg 1024 SPU-t ír a specifikációknál. No mindegy.
Amúgyis vegyesek a vélemények erről a kártyáról.Ez a Sapphire Pulse már rendes 560-as igaz? 11267-18-20G
A Pulse mennyire jó vagy rossz hűtés az 560-nál?
Erről van szó pontosan: [link] -
füles_
őstag
válasz
távcsőves #3296 üzenetére
Jelenleg elég sokan vagyunk ebben a helyzetben, hogy váltani akarunk AM4 platformra egy jó kis RX kártyával, csak mindenkit eltántorítanak a túlárazott VGA-k, RAM-ok. Mondjuk lehet, hogy épp ezért most kellene eladni a gépeinket, mert jó árban elmennének, én erősen gondolkodom is rajta, de akkor visszamennék az időben 12 évet a C2D-mel és a HD4730-asommal.
Jövőre talán már mérsékelődnek az árak, és megjelenik a továbbfeljesztett Ryzen is. Nekem egy 6 magos Ryzen2 a vágyam Vega11-gyel.
A videó érdekelne, a későbbiekben szerintem másokat is, nyugodtan tegyél majd egy linket ha feltöltötted.(#3297) kisza25
Ez igaz.Sokan szerintem azt sem tudják, hogy az RX 460 és az RX 560 ugyanaz a GPU.
-
füles_
őstag
válasz
kisza25 #3293 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Igen, ezt gondoltam, csak abban nem vagyok biztos, hogy érdemes-e lenne egy kicsi plusz teljesítmény érdekében bevállalni a gyengébb hűtést.
(#3294) távcsőves
Hát egy ideiglenes kártya már jó lenne, amíg nem állnak vissza az árak, vagy nem építek egy új gépet 2018-ban Ryzen szívvel.
Amúgy közben hanyagoltam az egyventis Pulse-ot. Ha tudok rendeltetni Windforce RX 460 2GB-ot akkor szerintem az lesz, ha nem akkor megpróbálom az Asus Dual RX 460-at, és ha egyiket sem tudja beszerezni a bolt akkor lesz egy Windforce RX 560 2GB egy kicsit drágábban és kész. -
füles_
őstag
Üdv!
Szerintetek melyik jobb választás?
Asus RX 460 2GB Dual (kétventis) vagy Sapphire RX 560 2GB Pulse (egyventis)
Mennyivel gyengébb a Pulse hűtése, mint az Dual-é? -
füles_
őstag
RX 460-nal is van teljesítménynövekedés a 17.4.1-es driverrel? Csak azért mert mi sorra több pontot kapunk 3DMark FS-ben 470/480 topikban.
-
füles_
őstag
Őrült aki RX 460-ból CF-et épít
Na de komolyan ahol jól skálázódik a több GPU még ott sem érné el az RX 470 szintjét sem.2db RX 460 80e ft,míg RX 470-et már kapsz 61e ft-tólAMD-nél már GCN2 óta nincs CF híd.XDMA CF van,ami a PCIe sloton keresztül kommunikál a másik VGA-val
-
füles_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest