- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
pmheros #14395 üzenetére
Nekem a 12.11 beta11-el semmi baja a játéknak, 12.10-el sem volt, csak nemvolt annyi FPS-em .
Más:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam olyan képeket, ahol a 2 HD7970et CF-ben 2CF híddal kötötték össze. Az lenne a kérdésem, hogy ennek van valami előnye? Én 1-el kötöttem össze és tökéletes. Előre is köszönöm a választ! -
Pug
veterán
válasz
pmheros #12054 üzenetére
Ki is mondtad a varásszót, ref. a matricázáson kívül nem sok köze van a Gigához....
És nem mondtam, azt sem, hogy az összes Giga szutyok, csak a 68XX-es fiaskó, most a voltage lock, a fantasztikus batmobil hűtő és társai okán én speciel az utóbbi 2 évben kerülöm őket vga terén, ennyi.
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
pmheros #10154 üzenetére
Kifogom tölteni csak most állt össze!
Msi z68gd80, 3770k, corsair ax1200, LG Flatron W3000H-BN.
A videokai meg Asus 7970 DC2Top.
Tehát teljesen új a win 7 , tegnap este raktam fel amikor nem sikerült beállítanom a felbontast a lapra gyanakodtam beraktama. Régi nvidia karimat és driver nélkül is natívban volt! Aztán vissza ezt és megint 1280x800
Most driver sweeper volt aztán vissza a driver és ugyan az a helyzet!
Bevannak rendesen dugva a csatik úgy ahogyan kell.
Fingom sincs milehet! De már jól fel idegesít! -
-
válasz
pmheros #9699 üzenetére
A kari tőlem van, természetesen mondtam, hogy ha gondolja akkor elküldöm garanciába, de csak saját felelősségére. Ugyanis ez eléggé necces helyzet, mert be fogják tenni tesztelni, és ha nem produkál képhibát, fagyást stb, akkor TESZT OK státusszal visszadobják, és a szállítási költség ilyenkor kiszámlázásra kerül.
Mondtam neki, nyugodtan szedje le a hűtőt, de csak ha van hozzá megfelelő szerszáma, és nem fog látszani sérülés a szerelés során, és pasztázza újra, hátha megoldódik a probléma.
Tehát rajtam nem múlik én szívesen intézem neki a garit, de kérdés az, hogy ezt a nagyker hogy fogja kezelni. -
peterm711
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Last Epoch
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest