Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Felraktam rá az F2-es bioszt, ami a gyári oldalon van, nem ismeri fel vele a kártyát, tehát hiába telepítem a drivert, felrakja, majd kiír egy hibaüzenetet.
A problémám(im) a ventilátorvezérléssel,annak kijelzésével, tuninggal(tehát feszültség emelésre semelyik programmal nem tudtam rávenni) Ráraktam egy gyári ATI biost, ami 1050MHz-es, és 1.256V-ot ad a kártyának, azzal pedig nem hajlandó elindulni egy játék sem.
Ha nvidiánál nem kellett szenvednem semmivel, akkor itt is elvárnám,hogy menjen normálisan, és ne írja senki,hogy ez user error, mert nem az, teljesen friss rendszer, ab is 2.2.4 volt fent, amivel kb semmi nem változott. Tehát teljesen mind1.Az,hogy 50%-on pörög,idle-ben, és nem megy lentebb, véleményem szerint elfogadhatatlan, mikor egy halk kártyát szerettem volna.
Lényegében ennyi, nem kell megindokolni az elállást, nem is írok én nekik semmit, visszaküldöm és kész.

Meg az,hogy itt olvastam fél éven keresztül,hogy cata max, 1.175V-os kariknál, ez 1050mhz-en már hibázik, 1070nél már fagy. Tudom,nincs garancia a további OC-ra, de ha a "mezei" refek mennek, akkor ez is menjen a csodanyákkal+hűtéssel. Meg ultradurablefícsőrextrával. De nem.
Veszek egy lightninget, vagy egy 670-et, és élek boldogan tovább, ezt meg betudom egy "tévedésnek".Köszönöm mindenkinek aki valamilyen módon segített volna a hibát megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő