- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Werkly
üzenetére
Ezt töltsd le.
Apollo 21 : asus V2-ről nem tudok véleményt írni (sapphire-om van) de sokan no1-nak tartják.
Szerintem nem azért "könnyű/gagyinak tűnő" a venti lapát mert spórolt rajta a gyártó.Gondolom meg van rá a magyarázat.(könnyű=kis energia kell a meghajtásához/kisebb zajjal működik) vagy ilyesmi
+ ha megnézed igen csak figyelemre méltó ezen széria üzemi hőfoka!Nem gyengén teljesítenek a "cooler-ek" -
kovsol
titán
válasz
Werkly
üzenetére
Én próbáltam és működik, innentől van értelme neki főleg, mert a 7xxx már le is tud kapcsolni míg az igp dolgozik. Viszont még vannak játékok ahol bugos és én nem tudtam tuningolni a kártyámat, mert az intel hd4000 -re gondolták a programok, hogy ő az elsődleges és nem látták az amd kártyát. Mondjuk lehet azóta javítottak rajta már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest