- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Te honnan tudod nekem mekkora tapasztalatom van amd fronton?
Ne fárassz. Athlon 64 3000+ x2 x3 x4 x6 1055t-m is volt meg fx procim is (rövid ideig). Tudom mi a jó és az fx nem az. Mérlegelnie kell annak aki fx procit vesz elviseli e hogy sokkal többet fogyaszt gyengébb a memória vezérlője lassú az l3-ja mint egy jobb fajta intel cpu-nak baromira kazán lesz tuninggal megkínálva (komoly hűtő plussz költség) és többszálat támogató játékokba mutatott teljesítménybe is gyengébb. Óriási csalódás volt. Az intel rendszer megváltás több szempontból is. Az amd kiírta 8 core ment a nagy reklám hadjárat és amikor kijöttek az első procik és tesztek bizony sok mindenki csalódott nem csak én mert sokan i7 2600k fölé vagy vele azonos szintre várták a procit teljesítményben lehetőleg alacsonyabb fogyasztással mind a deneb (32 nm miatt). A témát befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ne fárassz. Athlon 64 3000+ x2 x3 x4 x6 1055t-m is volt meg fx procim is (rövid ideig). Tudom mi a jó és az fx nem az. Mérlegelnie kell annak aki fx procit vesz elviseli e hogy sokkal többet fogyaszt gyengébb a memória vezérlője lassú az l3-ja mint egy jobb fajta intel cpu-nak baromira kazán lesz tuninggal megkínálva (komoly hűtő plussz költség) és többszálat támogató játékokba mutatott teljesítménybe is gyengébb. Óriási csalódás volt. Az intel rendszer megváltás több szempontból is. Az amd kiírta 8 core ment a nagy reklám hadjárat és amikor kijöttek az első procik és tesztek bizony sok mindenki csalódott nem csak én mert sokan i7 2600k fölé vagy vele azonos szintre várták a procit teljesítményben lehetőleg alacsonyabb fogyasztással mind a deneb (32 nm miatt). A témát befejeztem.