- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
katt777 #52760 üzenetére
Aha, értem. A javított AB, melyről leakasztottam a HW infot közben, mert már látom a többi hőfokot és így nem kell több lassító tényező, elég az fps, meg a gpu hőfok.
Én is több profilt használok - illetve van egy minimál büdzsé alap, de a kártya cca. 0.96V alatt nem is indul el (kb, most laptopról vagyok 10 napig, nem emlékszem a pontos értékekre). Asszem 760/800 a max. sebesség mindehhez, de úgyis a 2D alap fut többnyire a 300-as gpu-val.
De leginkább ha nem játszom (és nagyon ritkán játzom mostanság már) akkor az Intel HD-re kapcsolok és ha hetekig így van, akkor egyszerűen lehúzom az AMD csatiját is, ennyit a fogyasztásról, meg zero core ökörségről(#52761) belinho @ a boost baromság fogát gyorsan ki lehet húzni egyrészt azzal, hogy feltolod a csúszkát +20%-ra, másrészt "force constant voltage-et" adsz meg az AB-nek. Ilyenkor az esetek túlnyomó többségében nem ugrál a feszültség. Volt, akinél előfordult egyenetlen terhelésen, de ez szerencsétlen ritkaság.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #52760 üzenetére
Attól függ mit tekintesz gyári fesznek!
Ha az alap 925mhz-hez tartozó órajelet, akkor nekem is csak 1,156V az alapfesz.
Viszont boost 975mhz-en szépen megkínálja 1.2V-al, és ennek nálad is így kell lennie, mert neked is boost-os kártyád van.
Én pl a boost feszt tekintem gyári fesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest