Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz sb #51930 üzenetére

Hát én pont AB-re teszek minden vezérlést.

proci985: Hol szarna be a CF, ha nem AMD lapon? :F :DDD Anno úgy gondolták, így majd cserélnek a felhasználók újabbra. Én is ezt tettem, csak az már természetesen Intel volt. Senki ne mondja, hogy engem nem lehet meggyőzni. :DDD

Zsébernardo: AB-rel v. GPU tweakkel fixálva a profilokatnincsenek ilyen ugrálások (mert persze a szar böngészőknek kell ám az órajel-emelés). Egyébként ezek az állandó órajelb.sztatások elég szépen ki tudják nyírni a kártyát, de főleg a VRM-eket (nem egy ilyenről olvashattunk már), már csak ezért is inkább a fix, vagy letiltod a gyorsítást (de még a hülye Office is használja). Egyébként roppant érdekes, hogy amikor "2D"-be fixálom a GPU órajelet, és azzal fut böngészőben a "gyorsított" megjelenés, nincsen semmiféle akadás (de még a TV-tunernek sem engedem az UVD-s gyári profilt ;] ), azaz semmi szükség rá azon kívül, hogy hamarabb használódjon el a VGA és kelljen cserélni.

argentin27: Nálam az AMD Accelerated Video Transcoding telepítése okozott nem pontosan ilyen, de hasonló hibát hónapokon keresztül, csak a 14.8-as meghajtó oldotta meg.

• Steve198310

őstag

válasz sb #51930 üzenetére

Ez elég keszekusza. Na akkor végül is nem emlékszem de biztos volt sőt 100% volt olyan akinek nem ment R9 el sem.
    A HD szériával nálam is voltak gondok. Meg állt és kb. 45-50 másodperc múlva újra be indult a venti és ment vagy 20 másodpercig. Legutóbb volt valami gondom a 14.7 el. A 14.8 van fent de ez faxa repeszt rendesen. Főleg ki lett küszöbölve ez a winfos 7 kék halálos baromsága azóta heppy van

Új hozzászólás Aktív témák