Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #50019 üzenetére

Ne ferdíts már megint! Nem kell idehozni más példákat, amelyeknek semmi közük az említett problémához. Konkrétan olyan játékokról beszéltünk, amelyek a frissebb driver miatt nem futnak. Még a legelején említettem, hogy vannak hibásan megírt programok (Unreal engine), és NEM azokról beszélek. Szintén szó nem volt semmiféle directX-ről, vagy 11-es kód XP-n futtatásáról (ezt megint te kombináltad bele, fölöslegesen), amire eleve értelmetlen már gondolni is, hiszen pont a régebbi játékok futtatásáról volt szó, nem DX11-esekről. Köszi, hogy javaslod az XP-s régi masinát, én is éppen ezt javasoltam napokkal ezelőtt. :P A jelekből ítélve megint csak pár hsz némelyik részét olvastad az egészből. :B

#50030: Nem csak átnevezés volt (vagy a driverekkel machinálnak, amit ugye páran nem hisznek, mégis napról napra igazolódik), mivel, bár a teljesítmények hasonlóak, driverekkel távolról sem ugyanaz a helyzet. Csak itt a topicban egy rakás driver-hibáról olvastam, amelyek 78xx sorozattal nem léptek fel, az újabb kártyáknál meg rendszeresen.

Érdekes, hogy egy olyan vastagon GPU-limites játékkal, mint a C3, valaki nem tud GPU-limitet előállítani. Lehet persze rég elavult processzorokkal tesztelni butított grafikai beállításokkal, csak ennek vajmi kevés értelme, és egyedül a tesztelő limitjét igazolja. :DDD A magam tapasztalata alapján tudok nyilatkozni, hogy a C3-ban a tuningolt 7870XT-t (a lá GTX760) 100%-ban kihajtotta egy alap órajeles A10-6800K, BF4 esetében még csak nem is dolgozott 100%-on a proci (és hagyjuk a netes CPU-limitet, azt nem a VGA okozza). A "4 játékból 3 CPU-limites" állítás önmagában egyszerűen marhaság, mivel bármelyik játékról bebizonyítható mind a VGA-, mind a CPU-limit, megfelelő hardver kiválasztásával.

Új hozzászólás Aktív témák