- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez nem cáfolja azt, amit mondtam. Ha ua. RAM-ok lennének rajta, akkor bármelyik sima 7870 járhatna 1700MHz-en. Hogy az XFX leszasbályozza a saját kártyáját, az csak arra bizonyíték, hogy gyengébb alkatrészeket használ, amelyek bizonyosan nem képesek komolyabb teljesítményre (vagy a hűtés nem bírná).
R3laX: Én is azt mondom: 4XAA = gagyi grafika. Fix 60-nál hogyan lesz 40?
Nálam 40 fölött volt végig full hd-ben ultrán (A10-6800K mellett).
Ismerős az érzés, én is apránként szedtem össze, de a végén minden OK lett. Igaz, csak 22'' a monitor, de legalább IPS.rvn_10: Akkor azért. Különösen "segíthet", ha telepítés után, de még restart előtt futtatsz egy rendszerpucolást.
Sondi1986: Ha nem emelsz feszt, az még nem nem lesz feltétlenül egészséges tuning, mert úgy is túlmelegedhet pl. egy kártya. Az én karim is jóval gyári fesz alatt viszi az 1100/1700-at, mégis pörgetni kell a hűtőjét, hogy egy igazán terhelő alkalmazás (pl. C3) alatt 90°C fölé ne melegedjenek a VRM-ek (ha CCC-ből hajtanám túl, akár 105°C-ig is elmennek). GPU persze el van 70°C max körül, de akiknél pl. nem méri a kártya a többit, könnyen hazavághatják azt egy látszólag jó tuninggal. Mindamellett a RAM-ok hőmérsékletét az enyém sem méri, és ha egy kártyán nincs hűtés rajtuk (VTX, Powercolor asszem és még pár másik), még rosszabb a helyzet. Ezekből lesznek aztán az efféle hsz-ok: "tök jól ment a kártyám hónapokig, most meg már alap órajelen is hibázik".
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fallout 4
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálam 40 fölött volt végig full hd-ben ultrán (A10-6800K mellett).