- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Alister71 #43684 üzenetére
Na én is csináltam egy 3DMark 11-et
Persze gondoltam , hogy alul maradok mert elég "gyenge " a procim, viszont a Graphics Score szerintem nem lett rossz, persze OC-ba futattam az msi-t de nem húztam ..Graphics tesztbe pár FPS-el volt nyerőbb a tied
Physics /Combined score hát itt alázás történt kérem szépen
Mindenesetre azért kíváncsi lennék mit tudna egy i5 mellett a 270X -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Nekem viszont az " jött le " hogy a magasabb órajelek magasabb pontszámot eredményeznek
3DMark Vantage az én kártyám 1003 MHz 23967 pont a tied 1150 MHz 27067 pont CPU az enyém 20086 pont a tied 18897 pont
3DMark 13 az én kártyám 945 MHz-en 5388 pont a tied 1200 MHz-en 6476 pont a CPU az enyém 8405 a tied 6559
Ha én is feljebb tekerném az órajelet valszeg töbet kapnék -
Dany007
veterán
válasz
Túl komplex ez a kérdéskör ahhoz, hogy ilyen egyértelműen kijelentsük.
Helyzet és játékfüggő az egész.Az, hogy a 3D mark mennyit mutat pont lényegtelen. Ott a graphic score-t kell nézni, az meg annyira nem tér el.
Itt egy teszt: [link]
Ugyanazon vga kártya mellett BF4-ben egy Fx-4100(!) 94 fps-t produkál, egy csúcs i7-es 97-98-at. Na? Akkor számít bármit is, hogy az i7-es gép mennyi pontot ér el 3D markban? Pont semmit.Akkor van jeletősége a cpu-nak ha multizol (bár itt sem mindig) vagy kifejezetten cpu igényes játékról van szó és vagy low felbontásban / grafikán akar játszani az ember, esetleg olyan régi szarul optimalizált játékról van szó, mint a WoT ami csak egyetlen szálat képes kihasználni...
Ezeken a helyzeteken kívül az erős VGA számít legjobban egy játékban. Jó, persze ha valaki 3D markban akar magasabb pontokat elérni a játék helyett akkor nyilván i7 a nyerő. -
asus1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest