- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Kösz a választ
erre én is gondoltam csak nem voltam biztos benne. Kiprobáltam a cod ghosts update1-el+ramfix-el 4gb rammal high beállításokkal fhd felbontáson 2*élsimitással szépen viszi és most már hogy rátelepitettem az update1-et lehet állitani 4gb-ram mellet a textura bállításokat is medium-nál magassabbra. Kiprobáltam a battlefield4-et is az is szépen megy szerintem nem sokkal szebb mint az uj cod . Ma kétszer is hozta a hibát egyszer olyat is csinált hogy játék közbe kikapcsolt monitor és csak egy reset segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

erre én is gondoltam csak nem voltam biztos benne. Kiprobáltam a cod ghosts update1-el+ramfix-el 4gb rammal high beállításokkal fhd felbontáson 2*élsimitással szépen viszi és most már hogy rátelepitettem az update1-et lehet állitani 4gb-ram mellet a textura bállításokat is medium-nál magassabbra. Kiprobáltam a battlefield4-et is az is szépen megy szerintem nem sokkal szebb mint az uj cod . Ma kétszer is hozta a hibát egyszer olyat is csinált hogy játék közbe kikapcsolt monitor és csak egy reset segített.