- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #35245 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Az egyszeri user nem fog semmit észrevenni, max örül, hogy a FRAPS dupla sebességet mutat. Aztán majd nem fogja érteni, miért lövi le minden noob multiban pl...
Nekem is 4-5 órás, körültekintő tesztelés kellett, hogy a dolog mögé lássak, pedig nem ma kezdtem.... Bár hozzá kell tenni, hogy aki nem pörgős multi játékokon nőtt fel, vagy sokkal lomhább monitora/egere van, az talán kevésbé érzékeny a nagyobb input lagra, így őket nem fogja ez ennyire zavarni, mint engem.
Én ha választanom kéne egy 7850 CF vagy 7950 között egy percig se gondolkodnék... Szerintem az mindent elmond, hogy 3-4 hónapig volt kettő 7900-as VGA a gépemben [link], és mégis az egyszem 7950-emen játszottam...De ahogy mondtam, azért akad boldog, elégedett CF-használó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest