Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX #33831 üzenetére
Mekkora fesszel?
HUNgaroczel: RAM sebességből vegyél vissza. Hardveres gyorsítás megy böngésző alatt? Attól függően 2D v. 3D, vagy + fesz kell neki.
belinho: Rájöttem, vazze!
Rátettem a régi skint, mert az újak közt nincs vörös (nehogy már azt higgyem, nV karim van
), és nem jelent meg. A poén az, hogy ha visszatettem a frisset, akkor sem.
A biztonság kedvéért a régi profilt sem használtam, beállítottam mindent újra.Fordítás szerencsére működik, csak hamarabb töröltem le az idegen nyelvű fájlokat, mint bővítettem volna az új beállításokkal, ezért pár dolog maradt angolul.
HSM. Ha nem futott az AB, megjelent az exportálási lehetőség, aztán már működött AB mellett is. Grafikont viszont nem tudok csinálni, csak OSD-n vannak adatok. A VRAM sebesség így OK (amúgy 2D-ben 556-nak látja az AB, 3D-ben meg 1321-nek
), viszont feszt illetően a HWinfo még az AB-nél is hülyébb, marad a GPU-Z. Szóval 3 rezidens programnak kell futnia, hogy nyomon tudjam követni a VGA-mat, nagyon király!
Igaz, GPU-Z mindent jól mutat (már írtam), csak OSD-je nincs.
HWinfo grafikonjai is "érdekesek". Elsőre lehetett állítani a határértékeket, aztán ez a lehetőség eltűnt, és csak a saját hülyeségei jelennek meg, azaz alapra áll, és addig emelkedik, ameddig eljutott az adott grafikon, állítani meg nem lehet. Ezt vissza lehet csinálni valahogy.
Winnek semmi baja, ropogósan friss, és így van elpartíciómentve is.
AB amúgy nem módosít semmit, ha nem alkalmazok profilt az indításnál, ugye? (Értsd: marad a Catalyst beállítás.) A mérésekből kiindulva erre tippelek.
Pferi: Nálam nem jön elő ilyesmi (Foxkocka). Vsz. egyes kártyák órajel v. fesz. beállításával van a probléma.
-
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #33831 üzenetére
na hát én nem vagyok gép közelben, de majd ha akad idő megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest