- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Asztrofotózás
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
MZsoltee #33377 üzenetére
Én is azt nézem a napokban, hogy alig 50k feletti áron rengeteg Tahiti LE kártyát árulnak, pedig azok nagyok újak lehetnek. Tényleg mintha szabadulni akarnának tőlük...
Én is beléptem a klubba egy Sapphire 7870 GHz Edition kártyával. Nagyon meg vagyok vele elégedve, főleg az idle fogyasztást tekintve. A korábbi 5850 Xtreme kártyámmal idle fogyasztás 110W körül van, de ezzel 50W alattit mutat a fogyasztásmérő. Hihetetlen! A kétventis hűtés nagyon halk, de ezt el is vártam a Sapphire 5850 Xtreme után, mert az is nagyon jó kis darab volt!
A Zero Core Power funkció engem is nagyon megszívatott a hétvégén, mert nem tudtam, hogy a HDMI audio ezért megy el. Tegnap kikapcsoltam a monitor altatást, így nem is volt problémám, felismerte a TV HDMI audo képességét és működött is rendben.
-
-
katt777
félisten
válasz
MZsoltee #33377 üzenetére
Ennyire azért ne legyen már gáz! Ennek a boostja állítólag már csak 1.144V, nem 1.2, és alulfeszelve is OK, de nem szeretném, ha a boost lelassítaná a karit a melegedés miatt. Meglátjuk, Sapphire-nek milyen a dual hűtése, HD4870-en az 1 ventis is elfogadhatóan dolgozott.
Talán, hogy tudjak venni...
Bár most már késő...
Vagy mindenkinek melegedni kezd a kánikulában.
Kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Formula-1
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest