- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Hoorus #32951 üzenetére
A másik renderelni van GPGPU-ként.
(#32954) Milka 78: De akkor egy karival miért nem laggol be ugyanott?
Annyiból is fura, hogy jól felhúztam a grafikát, 2X-es SSAA-val, és 50-60FPS környéke volt, ahhoz se lenne elég egy 3,6Ghz-es 3570k 1600-as ramokkal? Nem akarom hinni... A GPU-kihasználtság alapján se nagyon volt CPU-limitem.
Egyébként nem akartam sokat szórakozni a tesszttel, így nem fért bele, hogy még 2-3 órát rászánjak procituningnak. Magamnak próbáltam ki, kíváncsiságból, arra pedig jó volt. PL. a Tomb Raiderben tökéletesen elég volt a CPU, végig csutka maxon ment az egyik GPU, és ott se volt túl meggyőző a produkció.Szerk.: Megpróbálom majd visszatölteni azt a pontot, ahol teszteltem, és kipróbálom újra, egy kártyával, SSAA nélkül, lesz-e procilimit és laggolás.
(#32955) Hoorus: Mondom, az FPS nálam is hasonlóan szépen skálázódott. Ilyen dolgokban nem volt gond, ott vallott kudarcot a CF, amikor én próbáltam irányítani.
A Tomb Raider olyan feeling volt, mintha az egérrel nem közvetlenül, hanem egy gumikötélen keresztül rángatnám a karaktert, hülye példa, de olyan érzést keltett.
Hasonló volt ~35FPS körül egy kártyával, de levéve az élsimítást, 50FPS körül ott szuperjó lett, míg a CF megmardt gumikötelesnek 60-al is. A metro nagyjából jó volt, de ott is volt kis gumikötél feeling, de ott jobban zavartak a mikroakadások, mikor forgolódtam.
A PS2 nyilván katasztrófális volt, azon nincs mit magyarázni, alig vártam, hogy végre lemenjen az aktuális kör és léphessek már ki. XD
De ahogy írtam, nem mindenki érzékeny erre, de én nagyon.... Ahogy már írtam, lehet a Quake3-as múlt a baj nálam, az megedzette a reflexeim erősen.
(#32957) katt777: Sehol nem kapsz ma +100% sebességet +100% árért.
Ne álmodozz. Én mondjuk ha nem vagy túl kompromisszumképes, mindenképp egy 7950-et ajánlanék inkább.
(#32959) asdxv: Engem is rohadtul bosszant, de mit tudsz csinálni, amikor egyik gyártó gagyibb ventikkel szereli a kártyáit, mint a másik?
Ahogy mondanád, ezek a ventik bazári minőségűek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest