Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Hoorus #32951 üzenetére

A másik renderelni van GPGPU-ként. ;)

(#32954) Milka 78: De akkor egy karival miért nem laggol be ugyanott? :F Annyiból is fura, hogy jól felhúztam a grafikát, 2X-es SSAA-val, és 50-60FPS környéke volt, ahhoz se lenne elég egy 3,6Ghz-es 3570k 1600-as ramokkal? Nem akarom hinni... A GPU-kihasználtság alapján se nagyon volt CPU-limitem.
    Egyébként nem akartam sokat szórakozni a tesszttel, így nem fért bele, hogy még 2-3 órát rászánjak procituningnak. Magamnak próbáltam ki, kíváncsiságból, arra pedig jó volt. PL. a Tomb Raiderben tökéletesen elég volt a CPU, végig csutka maxon ment az egyik GPU, és ott se volt túl meggyőző a produkció. :N

Szerk.: Megpróbálom majd visszatölteni azt a pontot, ahol teszteltem, és kipróbálom újra, egy kártyával, SSAA nélkül, lesz-e procilimit és laggolás. :)

(#32955) Hoorus: Mondom, az FPS nálam is hasonlóan szépen skálázódott. Ilyen dolgokban nem volt gond, ott vallott kudarcot a CF, amikor én próbáltam irányítani. :DD A Tomb Raider olyan feeling volt, mintha az egérrel nem közvetlenül, hanem egy gumikötélen keresztül rángatnám a karaktert, hülye példa, de olyan érzést keltett. :DDD Hasonló volt ~35FPS körül egy kártyával, de levéve az élsimítást, 50FPS körül ott szuperjó lett, míg a CF megmardt gumikötelesnek 60-al is. A metro nagyjából jó volt, de ott is volt kis gumikötél feeling, de ott jobban zavartak a mikroakadások, mikor forgolódtam. :) A PS2 nyilván katasztrófális volt, azon nincs mit magyarázni, alig vártam, hogy végre lemenjen az aktuális kör és léphessek már ki. XD

De ahogy írtam, nem mindenki érzékeny erre, de én nagyon.... Ahogy már írtam, lehet a Quake3-as múlt a baj nálam, az megedzette a reflexeim erősen. ;]

(#32957) katt777: Sehol nem kapsz ma +100% sebességet +100% árért. :N Ne álmodozz. Én mondjuk ha nem vagy túl kompromisszumképes, mindenképp egy 7950-et ajánlanék inkább.

(#32959) asdxv: Engem is rohadtul bosszant, de mit tudsz csinálni, amikor egyik gyártó gagyibb ventikkel szereli a kártyáit, mint a másik? :W Ahogy mondanád, ezek a ventik bazári minőségűek sajnos. :(

Új hozzászólás Aktív témák