- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Mint írtam, a lényeg, hogy legyen körülötte megfelelő légmozgás. Hiába raksz mellé öt ventit, ha nincs koncepció az egészben sz@rt se fog érni.
Hiába raksz a gép oldalába két ventit, ha csak egy fúj a VGA-ra, és a fölötte lévő csak elrontja az egészet. Az én mostani házamban pl. csak elöl és felül fúj be egy-egy 18cm-s légkavaró, és állati halk és hatékony, pedig kifelé nem is fúj semmi. De olcsóbb, egyszerűbb házakban nem tudsz ilyet csinálni, ott marad az első és oldalsó befúlyó, meg hátul egy kifújó. Nálam a régi CM házamban a jól elhelyezett oldalsó 14-es venti porszűrő és max 1000-1100rpm-es halk működés ellenére 5-10 fokokat hozott a VGA és környezetének hőmérsékletén.... Konkrétan a VGA hőfokán látszott egyből, ha 2-3 fokkal melegebb volt, akkor már lehetett takarítani a szűrőt... 
De tényleg ne menjünk el házas topic OFF-ba, én befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hiába raksz a gép oldalába két ventit, ha csak egy fúj a VGA-ra, és a fölötte lévő csak elrontja az egészet. Az én mostani házamban pl. csak elöl és felül fúj be egy-egy 18cm-s légkavaró, és állati halk és hatékony, pedig kifelé nem is fúj semmi. De olcsóbb, egyszerűbb házakban nem tudsz ilyet csinálni, ott marad az első és oldalsó befúlyó, meg hátul egy kifújó. Nálam a régi CM házamban a jól elhelyezett oldalsó 14-es venti porszűrő és max 1000-1100rpm-es halk működés ellenére 5-10 fokokat hozott a VGA és környezetének hőmérsékletén.... Konkrétan a VGA hőfokán látszott egyből, ha 2-3 fokkal melegebb volt, akkor már lehetett takarítani a szűrőt...