- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nálam megy még 1150/1500 -at is én nálam is 0.% on van (csak 1.kis feszt kell adni még neki az 1150.hez!)
1ébként meg elmegy a kártya (alapon ha nincs tuning) ~90.W al nagyon Max 100.W al!
ugye gyárilag 130W ra van tervezve ez lenne a 0% tehát tuningal is menni kell 0.% on
-
synthattik
aktív tag
jó neked ,ebből is látszik nincsen kb 2 egyforma kártya,én amikor először kitoltam 1050/1450 olyan szép fagyim lett,mondhatni citromos,elég keserű volt.
Én azt hittem,hogy ezekben is van az a zero core,hogy nem engedi fagynia kártyát,de ezekszerint nincsen
Fura mert nálam a ram emelésre érzékeny ,amíg csak a gpu-t tolom addig nincs fagyesz,de amint tolok a ramra is ott már kéri a plusz kakaót.
Akkor te elég jó darabot fogtál ki,ha viszi fesz emelés nélkül1050/1450, vagy csak nekem van kevésbé tuningos darabom,de így is elégedett vagyok vele,ref 6950@70 után.
Végre csend van,nem melegít mint 1 kazán és cserébe sokkal jobb teljesítményt is kapok,hát nekem most nem is kell ennél több,bár ahogy nézem ilyenből eléggé megérné 1 cf.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest