- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
kockaharcos #17695 üzenetére
Igen, ez egy nagyon jó kis széria. Lehet nagyon alulfeszelni, vagy akinek kell a több kakaó az akár alapfeszen is nagyon sokat ki tud hozni belőle. Az enyém 3.8GHz-ig megy alapon, mindezt egy olcsó Asrock lapban! Mivel nekem elég a teljesítménye 3.2GHz-en is, én nem használtam tuningolva soha sem, downvolt mellett használom, így 60W-al kevesebb lett a load fogyasztása, én megy a CnQ is..
A 7850-re sem volt igazából nagy szükségem, de a 6850-est eladtam jó árban és nem akartam 7770-et helyette, mivel azt némileg visszalépésnek éreztem volna. Annak sem alacsonyabb az Idle fogyasztása, ebben meg elég kraft van ha esetleg valami új játékot ki akarok próbálni, és a legjobb telj/fogy mutatója meg szerintem most a 7850/7870-es kártyáknak van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dolce Gusto
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Önerő nélkül is. Részletfizetés .Bankmentes. Lenovo Legion 5 Gamer Laptop
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest