Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Deadpapa #28890 üzenetére
Próbáld meg átkonfigurálni a CFG-ben az overclocking mode-nál a PowerPlay nélküli verzióra. Neten, topicban is van erről leírás.
Alapesetben az AB és a CCC is a powerplay-es módot használja.
Van több monitor rákötve, vagy nem 60hz-es megjelenítő? Mert ha igen, akkor sztem ez a bibi. Nálam ha ezek egyike fenáll, még akkor is zizeg a kép, ha 650Mhz-re "húzom" vissza energiatakarékossági okokból. -
Speed®
titán
válasz
Deadpapa #28866 üzenetére
Melyik dimenzióban
Segítek, az 12Von 63W..
Szoft. mérés nem mérés!djculture
A 630as is csirke, látod az ágankénti korlátokat? 16A..közös max. 43. Akkor nem gond, ha szeretsz molexről átalakítózgatni PCIe csatit..vagyis amíg 5850ekről van szó, még oké, de pl. egy 6950et már nem bírna másképp..
El kell fogadni, CFhez már oda kell figyelni..a legnagyobb 12V fogyasztók.
Ha már 1x váltasz, minőségi megoldásra, aztán évekig nyugodtan alhatsz. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Deadpapa #28863 üzenetére
Én meg jópár 700-as Hiprot láttam megdögölni, de kösz, hogy kiosztasz itt mindenkit a témáról.
Az x W-os táp meg egy mértékig abszolút nem nagyzolás, hanem ésszerű döntés. Nekem 550-es Aurumom van, mert nehogy már annál az alkatrésznél spóroljak, ami az egész gépemért felel (hozzá kell tenni, hogy nem a szüleim szponzorálnak, és nem otthon lakom, szóval van mit féltenem).
Úgy gondolom, hogy aki tuningolja a processzorát (ami jócskán megdobja a fogyasztást), plusz a vga-t, meg a ramot is, az ne filléreskedjen már a tápon. Az általam használt táp kb. 10 ezerrel drágább az általatok vesézgetett alsó-közép kategóriától, de mégsem említhető egy lapon velük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged