Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
már másodszor volt ilyen, egyszerűen megőrült a driver
csinálom a dolgom, valami hiba hirtelen, aztán először játékok indítása után nem volt kép, akkor még ki tudtam lépni (képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt szöveggel) aztán újrapróbáltam, ekkor viszont lefagyott...reset->system startup->lefagyott...aztán letöltöttem csökkentettben a 10.3b drivert, de nem engedte felrakni->driver sweeper->felrakta, most már jó minden, leszámítva, hogy idegességemben az egeret vettem kezelésbe, kicsit megrángattam a vezetékét (már úgyis sz@r), most másodpercenként csatlakozott a gépre, aztán lekapcsolt, majd vissza, mintha rángattam volna ki-be az usb-t...egér szét, kábelborítás le, kábeleket megigazítottam, 20centi cellux, hogy tartson most már ez is jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csinálom a dolgom, valami hiba hirtelen, aztán először játékok indítása után nem volt kép, akkor még ki tudtam lépni (képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt szöveggel) aztán újrapróbáltam, ekkor viszont lefagyott...reset->system startup->lefagyott...aztán letöltöttem csökkentettben a 10.3b drivert, de nem engedte felrakni->driver sweeper->felrakta, most már jó minden, leszámítva, hogy idegességemben az egeret vettem kezelésbe, kicsit megrángattam a vezetékét (már úgyis sz@r), most másodpercenként csatlakozott a gépre, aztán lekapcsolt, majd vissza, mintha rángattam volna ki-be az usb-t...egér szét, kábelborítás le, kábeleket megigazítottam, 20centi cellux, hogy tartson most már ez is jó