Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maflame

aktív tag

válasz ndlx #6905 üzenetére

Mit értesz az alatt, hogy "gyakorlatilag eltüntette néha"? És az asus-driver volt rossz vagy a Smartdoctor és társai?
    Csak mert épp tegnap kellett újrahúznom a Win-t (7 64bit) mert egyszerűen Dx10-nek látta a kártyát. Ha újra raktam a drivert, az első restartig jó volt aztán megint nem volt Dx11.
    A Smartdoctor fent volt.

Más: Miért van az, hogy nálam a fesz alapból 1,1250V Smartdoc szerint (Afterburner szerint is) 1,15V-nak kéne lenni nem? kb 2 hónappal ez elött néztem utóljára, akkor szerintem 1,15V volt még. na mindegy, így járattam stabilan 900/1250-en. Soha nem fagyott, nem csíkozódott, semmi hiba.
    Tegnap, win reinstall után (tudom, hülyeség volt de rámjött) alaplap biost is frissítettem, a tavaly februárit lecseréltem a legújabbra. Ez után többször is megfagyott csíkos (nem szürke hanem kék) képernyővel. De úgy, hogy a Dirt2-ben gyakorlatilag azonnal.Felhúztam a feszt 1,15-re és utána teszt képpen játszottam 2 órát. Semmi hiba.
    (Azért megejtettem a bios downgrade-t. Most stabil 1,125V-on)
    Szóval csíkozódás ügyben lehet, hogy néha nem is a kártya a hibás? Esetleg nagy szerepe lehet benne az alaplapnak/biosnak, és persze a feszültségnek?

• katt777

félisten

válasz ndlx #6905 üzenetére

Áj, csak az a 12k difi ne lenne! :( Talán majd GT300-ak megjelenésével. :U Én ASUS kártyához mindig ASUS drivert használtam, és soha nem volt bajom velük, még akkor sem, amikor mindenki szívott a ref. meghajtókkal (ha nem volt újabb ASUS, nem is frissítettem). Persze ez 1950XT/HD3870/HD4870 VGA-kkal volt, az újakról nem tudok semmit ilyen szempontból. Lehet, hogy éppen a bios-csere miatt volt gondod, hiszen valójában nem ASUS a kártya?

MSI-t semmiképpen nem akarok, már az alaplapjaikból elegem volt, VGA-k mellől meg szinte minden tartozékot kispórolnak.

Új hozzászólás Aktív témák