- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezt a képfilet: ASUS 5850 G flasheltem ezzel a utility-vel: ATIFlash 3.57. Ezt FreeDOS alól követtem el, amihez a saját összetákolt kis progimmal csináltam bootolható pendrive-ot: FreeDOS for Pendrive.
Ha kész a FreeDOS, az atiflash-t, és letöltött képfilet másold a pendrivera, utóbbit nevezd át valami egyszerűre, és .rom végződésűre, tehát pl: new.rom
Bootolsz a pendiveodról, aztán bepötyögöd:
atiflash -p -f 0 new.rom
Ahol a 0 az adapter number, ha csak 1 kártyád van, akkor 0, ha kettő, akkor 0 és 1, így tobább, az -i kapcsoló listázza őket. A p a Program, az f a Force.
Illetve, ha előtte szeretnél backupot a régi BIOS-ról, akkor [bocs, de fejből nem ugrik be a parancs, ha üresen beírod, hogy atiflash, listázza a kapcsolót, ami lementi a ROM tartalmát, ezt csináld meg inkább GPU-Z-vel Windows-ból, és tedd rá a pendrivera azt is pl: old.rom néven, és ezt vakon végigpötyögve is vissza tudod flashelni]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest