- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Pánik a memóriapiacon
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Ha szintjét írok akkor a szintjére gondolok
, de alapfeszen még az órajeleit se lehet elérni, mindenképpen emelni kell a feszültséget, 1,2V-on stabilan viszi a 944MHzes órajelet, ami az 5870 szintjét jelenti, és nem kell hozzá vizesblokk, igaz kicsit nagyobb fordulaton jár majd a ventije. -
janos666
nagyúr
Szerintem az órajelszintjére gondolt.
Én remélem, hogy ha kerítek rá vizesblokkot, és megküldöm fesszel, akkor a teljesítményszintje is meglesz.
Ma beraktam a szobatársam gépébe az 5850-emet (holnap majd otthonra talál az én gépemben is), valami kis 2Gb-en ketyegő Athlon64 x2 mellé 1.0-ás PCI slotba, és hát így azért eléggé szaggatott rajta az unigine benchmark, ahol sok volt a tesszelált felület. Ugyan azokkal a beállításokkal az ő 4870 1Gb-ja szép simán végigfutott (épp csak a tesszelált felületek maradtak le, ami látványos).
Tudom hogy ez csak ilyen legelső techdemó (és megnézem én még ezt 3,8-as c2q-val 2.0-ás lapban is), de azért nem túl biztató, ha 2db 5850 kell majd, ha a tesszelációt is be akarom kapcsolni a DX11-es játékokban, mert anélkül tök lapos lesz minden (pedig a kettő közt lehetne, ha tesszeláció helyett hagyományos technológiával trükközik ki a térbeli hatást). Szóval ez a demó egyelőre nem mutat semmi f@szát erről a tesszelálásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, de alapfeszen még az órajeleit se lehet elérni, mindenképpen emelni kell a feszültséget, 1,2V-on stabilan viszi a 944MHzes órajelet, ami az 5870 szintjét jelenti, és nem kell hozzá vizesblokk, igaz kicsit nagyobb fordulaton jár majd a ventije.