- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet84
tag
válasz
Repsol600 #27734 üzenetére
Nekem is emelkedett a fordulat terheléskor, csak épp nagyon kis mértékben. A venti százalékos fordulata láttam hogy emelkedik, csak épp maga a fordulatszám(RPM) nem. Ergo olyan 70 százalékig kb annyi a venti fordulata, mint 25-30 százalékon (kb 1100-1200 RPM). 80-85 százaléknál indul be jobban akkor megy 1400-1500 RPM környékén, olyankor a hangja is hallhatóvá válik. Gyárilag viszont a max érték úgy emlékszem 70 százalék volt attól feljebb nem tekerte a ventit, az viszont nem volt elegendő a rendes hűtésre. Ezért csináltam úgy a profilt, hogy feltekerje rendesen ha szükség lenne rá. Azért kérdeztem mert azt olvastam a Vapor-X hútés milyen jó meg hatékony, hogy 60-65 foknál nem megy feljebb a kártya hőmérséklete. De lehet csak az enyémmel volt valami gebasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest