Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell ide semmi fizika! (itt sajnos az van ami elvileg nem lehetne: hogy a gyakorlat üti az elméletet)
(egyébként meg valóban az van amit írtál: hogy ha borda van a CHIP en akkor az át forrósodik és sajnos ez rossz hatással van a CHIP -ekre mert a borda ugye nagyobb felület és aza kis légáramlat amit kap gpu hűtésétől nem képes lehűteni viszont ha nincs borda közvetlenül éri a CHIP eket a levegő és jobban hűlnek, tehát akkor lenne értelme a bordának ha lenne akkora légáramlat hogy képes legyen lehűteni a bordát akkor valóban többet érne de így sajnos nem!)
De mondom tegyél egy próbát, és mondok még egy 5-letet hozzá hogy nem hülyeség! tegyél bordákat a ramok -ra meg a GPU-ra egy AC TT Pro hűtőt amit direktbe 7.V kötsz hogy ne csak leheletnyi légáram legyen! kezd el izzítani FurMark al 15.percet és utána fogd meg a kártya hátoldalán a nyákot pont ott ahol a gpu oldalán a ram chip van meglátod hogy eléggé fog tüzelni még így a nyákon keresztül is a ram CHIP ezután leszeded a bordákat és mehet vissza ugyan eza hűtő ugyan úgy 7.V ra kötve a ventiket és szintén 15.perc FurMark majd mehet a kártya hátoldalán szintén a ram CHIP ek felett a taperolás meglátod hogy sokkal hűvösebb lesz tehát a ram CHIP ek nem forrósodnak annyira!
ilyeneket meg ne feltételezzünk hogy más körülmények, meg ventit ki iktattam, meg a bordákon nem jó a hővezető anyag, meg hogy nem fekszik fel rendesen a chip ekre! nem ma meg nem is tegnap kezdtem a szakmát.......!
De én a témát lezártam...................
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest