- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
[Gandalf]
csendes tag
Hi!
Na kisse kezd elegem lenni ebbol a huje ASUS Probe-bol. Lehet hogy kisse sux verziot toltottem le (2.14.08), de pittyeg neha 4-5 mpkent hogy a volt, meg a fan leesik (-32000 rpmet ir ki akkor :)), szal kisse huje a progi.
Az CPU homerseklete RESERVED ThemCPU jumpernel 50-53 fok es se tobb se kevesebb. A normal allasban meg 53-57, ez pl szimpla netezes kozben.
Kezden elhinni hogy minden alaplap mashogy meri a homersekletet. Es hallottam egy ilyet hogy az ASUS lapok fole mernek egy kicsit (15-20). Mivel az nem lehet hogy a haverom 1600+osa egy Epox lapban ugyanolyan hutovel, ezust pasztaval, folyekont He-mal :) 34-35 fok legyen. Ekkora kulonbseg nem lehet a ket konfig kozott. Vagy igen? Kisse kezd elegem lenni ebbol.... -
[Gandalf]
csendes tag
Szeva mzperx!
Nekem egy ASUS A7V266-E-m van szinten es egy 1600+om. A homerseklet alapon 52C. Ez elott is ennyi volt mikor vki mondta hogy allitsam at a thermal dioda jumperet RESERVEDre. Ezt telleg arra kell allitani? Csak azert mert a deszka leirasaban nincs kb semmi magyarazat.
Egy masik kerdes: Az ASUS Probe az telleg szar? Csak azert merteddig azt hasznaltam es szerintem ua-t az erteket irja ki mint a BIOS.
Eszreveteleket en is varok.
Ja es COOLINK 111+om van, es a gyari paszta van rajta. Nemsoka veszek ventiket a hazba es remelem akkor jobb lesz a helyzet. Ja es veszek olyan ezustos genyat is..:)))
Ennyi mara...:)
Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest