Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wnix
senior tag
nálam nem csak a peltiernél lépet fel a párásodás, hanem az egész csőrendszeren, (elektronikával szabályozva a víz 15C +-2C-fokos volt) úgyhogy gyakorlatilag az egész gépemet le kellet volna szigetelni.
Azért is találtam érdekesnek az AMD-szabadalmat mert az megoldaná a CPU környéki párásodás problémáját.
a heatpipe-os hőszállításon én is elgondolkoztam már, de szerintem ahhoz szükséges a hűtőgáz, mert ha vizet használsz akkor nagyon alacsony nyomást kell megvalósítanod ha alacsony hőmérsékletet el akarsz érni vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest