- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Igen tudom, hogy %-ban megy, de egy 5e ft-os terméknél bukja a 2e ft-os szállítást vagy egy 400ezresnél akkor az nem mindegy. Jelenleg viszont kb többért rakhatná vissza mint amennyiért 0. napon eladja. És azt is mondtam, hogy sajnos a bolt szívja meg ezt a magatartást.
De valahol rá is van "kényszerítve" a vevő, hogy vakon vegyen egy terméket és azért a legtöbb esetben a vevőnél maradnak a dolgok, kivéve ha átverve érzi magát (vagy valaki szándékosan visszaél vele mint a proci tuningos példád és ez számomra is teljes mértékben elítélendő).
Emiatt ez tipik szürkezóna, mert mindenkinek is igaza van, meg senkinek sem. És egyedül a gyártónak mindegy és egyben ő is idézi elő ezt a helyzetet. -
nagyúr
Én nem arról beszélek, hogy ne küld vissza ha valami nem ok.
Ha hangosabb mint azt vártad az már oké, meg ha nem rendeltetésszerűen működik.
De az szerintem inkorrekt dolog, hogy ha tudom már az elején, hogy csak azért veszek meg bármilyen terméket, hogy mondjuk ne maradjak vga, proci, alaplap stb stb nélkül ameddig az általam kinézett dologból nincs készleten, majd ha elérhető akkor visszabazom úgy a boltnak, hogy amúgy semmi probléma nem volt vele az számomra gáz.
De az gusztustalan dolog, hogy veszek mondjuk egy procit, kifogok egy ritka fos tuningos darabot, aztán visszaküldöm mert nem megy annyit amennyit én gondoltam, és hozok egy másikat.
És sajnos ez a mentalitás terjed idehaza is, külföldön meg már sokszor mindennapos.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bivaly26
tag
Azét mondjuk hozzáteszem hogy most egy rtx3070 rt6800 áráért 1 éve komplett gépet vettem rtx 2070 el meg monitorral egyben 420 k volt ha ebből levonom a monitort akkor 300k maga a gép.Most meg ebből az összegből kártyát lehet venni.Baromira elszaladtak ebben a versengésben a fiúk,lányok az biztos és most tolja tovább az AMD ha versengésre vágyott valaki akkor megkapjuk.Feltolják az árakat.Csak legyen hozzá pénzed, mert még 1-2 év és 1 milla a gép.A monitor gyártok is beszállnak a 240 Hz meg feljebb mennek.Játékgyártok meg nem optimalizálják a játékokat sem nagyon. Én is nézem a kártyát mert édekel a tech ezen vonala.Na meg persze nem jönne rosszul egy olyan kártya ami 1440P monitoromon tud menni 144hz-el.144 avg Fps igaz 165 hz is mehetne de nem vagyok telhetetlen.
-
Chaser
legenda
az egy egészen más történet
én pl amit visszavittem seasonic táp, hát azok nagyon faszák
jah, gyárilag kerregett a ventije, még jó hogy szuper halknak hirdetik
utána néztem jobban utána, mocsok sz@r ventiket raknak beléjük, még az 50+ ezres kategóriába is, nem egyedi eset a kerregő venti
és ott duplán korrektek voltak, már a két hét bőven letelt, én meg elfelejtettem, úgy felb@szott használtam mást talán, de akkor is visszavették 3 hét után
volt bq! hűtő aminél nem volt am4 lefogató, nyilván majd én 'opatom magam hogy külön veszek, mert dobozoláskor valaki benézte
pwm-es hűtőről kiderült dc, visszavittem, utána se írták át, ez meg speciel az ő hülyeségük, rosszul bevételezték, mondta is a srác mikor visszavittem nyilván ez van, de nem módosították hátha más is besz_pja ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tusi_
addikt
-
veterán
Inet.se googlival lefordítva svédről de sajna érteni fogjátok most rakták ki.
Tehát se készlet és a REF se lesz MSRP ...
Fontos információk a ma 15:00 kiadásról
A rendkívül gyenge kínálat és a rendkívüli kereslet miatt más megközelítést alkalmazunk az AMD Radeon RX 6800 és RX 6800XT kiadásához.Először egy extra védelmet aktiváltunk a botok / skalperek ellen.
Amikor belép az oldalra, a Cloudflare közbenső szakaszába kerül, mielőtt átirányítaná a termék oldalaira, amelynek általában egy és öt másodperc között kell tartania.A megjelenés után nagyon hamar le kell állítanunk a foglalás lehetőségét is, annak alapján, hogy hány megrendelést kapunk.
Az aktuális készletegyenleget sem mutatjuk be, csak annyit nyomtatunk ki, hogy mennyit tudunk a 'további információk' alatt a termékoldalakon.Ennek oka az, hogy a mai kiadás csak a referenciatervet tartalmazza, amelyet korlátozott példányszámban készítettek.
Ahogy most látszik, nem fogunk több grafikus kártyát kapni, mint amennyiért kiadást kaptunk, ezért nem akarunk felesleges megrendeléseket fogadni olyan termékekről, amelyeket egyáltalán nem tudunk leszállítani.Azok számára, akik megrendelést kapnak a mai kiadás során, szeretnénk tisztázni, hogy nincs garancia az odaítélésre. Sajnos ilyen nagy kiadások esetén nincs lehetőségünk kellő pontossággal leállítani a zárat, és sokkal több megrendelést kapunk, mint amennyi rövid.
Miután leállítottuk a foglalásokat, mindent kézzel fogunk átnézni, hogy minden rendben legyen. Később a nap folyamán e-mailt küldünk mindenkinek, aki megrendelt, a kiosztással kapcsolatos információkkal.
Ezt követően sajnos törölnünk kell az összes többi megrendelést.
Egy hét múlva, november 25-én, a harmadik fél gyártói kártyákat felszabadítják foglalásra. A pontos elérhetőségről még nem tudunk nyilatkozni, de tudjuk, hogy ezek nem korlátozott kiadások, ezért nem korlátozzuk az adott modellek megrendelésének számát.
Megértjük, hogy ez frusztráló, de reméljük, hogy a megközelítés a feltételeket figyelembe véve jól érzi magát.
Az árakat illetően
Lábjegyzetként az árképzéssel kapcsolatos kérdéseket is szeretnénk megválaszolni. Sajnos nincs lehetőségünk megfelelni a korábban közölt ajánlott árnak, amelyet az AMD döntött, ez a vételárunk alatt van. A növekvő szállítási költségek a légi fuvarozással az uralkodó körülmények között és az instabil dollárár sajnos negatívan befolyásolják ezt a kibocsátást.[ Szerkesztve ]
-
sutatokisr
tag
ha szándékosan csinálják ezeket a hisztiket a megjelenések kapcsán, akkor sem értem, h miért, kinek jó
ha nem szándékos, akkor meg mind a két brigád -
Chaser
legenda
-
veterán
Az F5 legyen veletek Béláim ! GL and HF
-
sanya53
aktív tag
-
-=Jam=-
őstag
Ennyi volt, a kinti oldalakat már nem is lehet elérni
-
Malibutomi
nagyúr
Be lett mar linkelve ahol szo volt errol
Az AMD az AIB-okra adta a sok chipet, refbol nem lesz sok az egy het mulva erkezo aib kartyaknal lesz mennyiseg, de gyartonkent valtozo.
Az AMD exkluziv gyartok kaptak a legtobbet
Jayz review
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
csodálom hogy még nem halt le az oldal ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
Lehet oszolni emberek, nincs itt semmi látnivaló
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bibgr0
aktív tag
Amíg nyomjátok az f5-öt: kijött a Gamers Nexus review:
https://www.youtube.com/watch?v=jLVGL7aAYgY -
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Malibutomi #875 üzenetére
hát, 1-2 játék, ahol a 6800 XT eléri a 3080 szinten, pl Borderlands3, a többiben kicsit lemarad
-
veterán
Paper Launch v2.0
-
rolko
őstag
AMD.COM
Hungary :
CHS Hungary Kft
Expert ZRT
HRP EUROPE KFT
RAMIRIS EUROPE KFT -
FaTHI
őstag
Egyet tegyetek nekem is félre mindegy mennyibe kerül
-
kokler
aktív tag
Egyik nagykerben érkezik majd 1db 6800 XT 505.000 Ft-ért
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Chaser
legenda
válasz Malibutomi #875 üzenetére
részemről rohaggyon' rájuk
jövőre ha esetleg leszek olyan hülye hogy venni akarok vga-t, feldobok egy érmét
mind az nv, mind az amd tetű banda, kalap sz@rt nem ér a szavuk, nézzék hülyének azt akire gondolok ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sanya53
aktív tag
válasz AsakuraDave #892 üzenetére
Igen ez nem volt sok érte, de nem igazán vagyok ideges.
Megszoktam már a sok csalódást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest