Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz Salvador20 #5874 üzenetére

Részbe hasonló nekem,bár nekem elment 850mhz-en is gpu stabilan az asrock lapomba,viszont nekem nem éri meg azt a 30-40wattot hogy 4-5fps-sel több legyen,akkor inkább 60watt és menjen 2x olyan gyorsan egy 6670el.Legalábbis én ezért/ezért se akarok tuningolni csak alulfeszelni mindent,tartalék biztos van benne bőven,de hát minek?Pont ezért nem bull-t vettem most hanem ezt,fm2 pedig nem érte meg nekem azt a plusz 15ezret bár hazudnék ha azt mondanám nem akarom cserélni rá pár hónap múlva. Ramom nekem is menne mint a veszedelem,csak nincs mibe,ebbe a lapba elmegy kb 2100ig tiszta cl9be ami jó is lenne főleg ha stabil lenne terhelés alatt,de egyszerűen nem tudom stabilizálni ténylegesen..

Persze a rendes tesztelése csak most lesz a rendszernek,eddig csak pár óra jutott rá még sajnos,rendes mérőműszerrel is kiakarom mérni mennyit jelentenek a dolgok jelen esetbe.Egy valami viszont biztos,az egésznek a nyűgje sajnos a lapom,kicsit már bánom azt a 3-4ezret amit spóroltam egy komolyabb laphoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák