- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz 14adam #10894 üzenetére
Még mindig megvan a heg a kezemen, amit ők égettek kb 5 éve (hogy konkrétan melyik volt a tettes, azt nem tudom). Vajon hány fokosak lehettek?
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Badman 4ever
őstag
válasz 14adam #10894 üzenetére
Működik még ez a winyód egyáltalán vagy már csak rántottakészítéshez használod?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
őstag
Mi lelte ezeket az isa vga kártyákat hogy döglik meg mind?
A monitoron pedig nem soros kábel van, csak 9 pólusú csatlakozó. A kettő azért nem azonos.Nem tudom megmondani hogy milyen monitor kéne rá sajnos. Mind a Herkules, CGA, EGA ilyen csatlakozót használ. Ám csak ega monitor esetén láttam mellette 2xRCA csatlakozót, szóval első tippem hogy ega monitort táplálna bitekkel.
A gép emlékére pedig szóljon ez.
-
Badman 4ever
őstag
Saját eredményeimet be tudom írni 1,6 GHz-en.
akosf: Nem működik az összedrótozás, semmi se történt.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
Ide 1,5 K-ért került, szóval többet buktam rajta, egy kicsit púpos kondis, de amúgy tökéletesen működő VH6 helyébe lépne, ha menne rendesen, mert különben a VH6 megy vissza a proci alá.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
DarthSun
Topikgazda
Na ez már egész jó, de még kicsit gyors. Nekem a kedvencem a 25 MHz-re visszajumperelt 486-om, Trident ISA kártyával. Ha még kiengedem a turbo kapcsolót is, akkor szépen mennek a legrégibb játékok is, viszont itt van HMA és UMB is, jobban ki lehet takarítani a 640 K -t, mint 286- on. A másik kedvenc a 386, mely ugyanezt tudja jumperelgetés nélkül Sőt itt még a kooproci sem kavar bele a levesbe.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
L4rs
tag
Igazából a Voodoo 5 6000-nek is lett volna külső tápja (amin négy GPU van), szóval ehhez 8 külső táp kellene, ha egy picit is szeretnénk valóság közeliek lenni..
Simán odabiggyesztettek volna még 7 ilyen tápot, egy 8-as hálózati elosztót, a háttérbe egy atomerőművet és teljes real lenne a kép.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest