Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Milyen processzort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
jah én ezt nagyon nem tehettem meg.
Ugyanis eleve komplett gép részeként vettem a procit, másrészt akkoriban az overclock egy olyan dolog volt, hogy senki sem tudta hogy hogy kell, aki meg igen, az mindig azzal jött h vezsélyes a túlhajtás meg nem árulja el, mert tönkreteszem a gépet, meg nem szabad stb. A számtech boltban pláne vörös posztó volt minden ami OC, szal nem is mondhattam ilyet.
Végül magamnak kellett saját magamtól rájönni, hogy hogyan kell a Biosban túlhajtani a procit, h feszt kell emelni és ilyenek. (és netem sem volt akkor). így jobban végiggondolva kész csoda h nem tettem tönkre a gépeimet eleinte.Igen a Celeron 566@850... osztálytársamnak volt egy olyanja, piszkosul irigyeltem és én is venni akarta, (hiszen nekem akkor a 466-osom volt, amit 585ig tudtam úgy használni, hogy még stabil maradjon (a hangról már ígyis le kellett mondanom); szóval láttam, hogy van hová fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Warzone
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest