Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz alvaro #47846 üzenetére

Én is :)

(#47850) Aventyr : nagyon szép kártya, HD3850/70 ? A mBarton nem fog sokat menni nálam úgy látom eddig, még kísérletezek vele de mindegy hogy magas szorzóval+alacsony fsb- vel indulok és emlem az fsb- t, vagy 200- ra teszem az fsb- t és a szorzót adagolom, a proci fogy el 2460 környékén. Gagyi ramok de alacsony órajelen menniük kell - 300 körül simán, viszont sztem a CPU rosál már 2500- on. A lap szerint 45 fok körül van terhelten, tehát asszem nem a melegedés a gond, a duplaventis sufnihűtőm valóságos tornádót csinál. Bár nekem nem gond, elég lesz a mérsékelt tuning, van még jópár Bartonom de nincs türelmem cserélgetni, marha erős a lefogató-rugó, semmi kedvem lezúzni a lapot. Szerintem Nálad az extrém tuninggal több pont lesz a GeF2- vel mint nálam a 6600GT- vel :D

(#47845) albinolynx : 3850- esem van de volt már nálam 3650 is, eléggé forrófejű mindegyik.

(#47853) gerlaip : jól mutatnak benne a cuccok, nekem zárt fiókokban vannak ESD zacsikban és dobozokban. #47854 : P4- re nagyon jó ez a hűtő, ott a házból kifelé mutat a légáram, de SocketA- ra meg csak pont merőleges irányban lehet felszerelni.

Új hozzászólás Aktív témák