- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
frescho #114886 üzenetére
Nem vagyok benne profi, de c64 és Amiga500 floppy pc-n én ezeket a módszereket ismerem/használom.
Amiga 500-ra :
-Soros vagy párhuzamos kapcsolat és megfelelö szoftver indításával A500-ra elküldöd az image file-t, ezt használtam, de macerás
-Kryoflux-al usb-s floppyra felírod (ez jó gyári hibás másolásvédett lemezekre is), ezt nem próbáltam
- külső amiga meghajtót csinálsz gotekkel meg egy df0/df1 boot selectort szerelsz az Amiga500-ra
Szerintem utóbbi az ultimate megoldás, mert felmásolod sd-re az image fileokat, aztán mehet is a móka df1-es boottal, de ha floppyzni akarsz, akkor meg elindítasz egy disk copy programot, és a df1 gotekről átmásolod a lemezt a df0 belső meghajtóra.C64-re
A legjobban a Kung Fu Flash jött be, gyors, nem kell floppyval bíbelődni.
Floppyzni legegyszerűbb usb-s arduino kontrollert venni vagy csinálni, onnantól használhatod a c64 floppy drive-ot igaz külön szoftverrel a legmodernebb pc-n is.
XUM1541
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest