Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hobizoli #114711 üzenetére
160MHz-en már magabiztosan veri a P75-öt, talán a Quake-t kivéve. 200MHz-et Peltierrel tudtam elérni és válogatott procival. Ja és ezek AMD procik, a 120-as Cyrix teljesen más cucc.
szerk: 5x86-ra ezt találta a grep: [link] A 30. oldalon találjátok meg. De tudom ,hogy volt hirdetés is...
gban: Nem ment át az irónia? Tudom, hogy többször volt már szó róla.
hobizoli: Fiamról azt feltételezték, hogy fejből tudja a mesét. Bizonygattam a pedagógusnak, hogy nyugodtan adjon neki másik könyvet. Középső csoportban már olvasott a többieknek délutáni alváshoz. Jobb is volt így, mert különben unalmában randalírozott.
Fenyő: Ó rossz a terv, orosz a terv.
vrob: Darabold fel és hajrá
KROK640: Nem desktop az elsődleges, hanem a mobil. Az E mag kicsi, olcsó. Van értelme, csak nem desktopon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
hobizoli #114711 üzenetére
A Cyrix 5x86-osokat valóban nem nagyon lehetett tuningolni (abból volt csak 120-as, amd-ből csak 133-as), de amd 5x86-osból még nem találkoztam (50+ db-nál) olyannal ami ne vitte volna a 160-at, a 180-hoz, pláne 200-hoz viszont extra mák kellett.
Hja általánosban nálunk is volt olyan angol tanárunk Skóciából aki nem tudott magyarul, mi meg angolul
, de egyébként is jellemző volt, hogy minden évben más nyelvtanárunk volt rendszerváltás környékén (~89-90), először úgy volt oroszul fogunk tanulni, aztán menet közben változott a terv.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!