Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most csak szó szerint kifejtetted amit korábban elmondtál és akkor se láttam értelmét. Nem az analóg áramkör teszi a GUS-t, hanem hogy a megfelelő agyonintegált chip van rajta, minden más az körítés, bs. Hiteles, az eredetivel megegyező hangja van, eredeti chip-et használ, kevésbé zajos analóg kimenettel, tehát nem valamiféle emuláció vagy reprezentáció.
"
Írtad, hogy még kevésbé zajos. Ok, biztos kimérhető, habár soha nem volt gondom az eredeti GUS kártyámmal sem zaj szempontból.
Van egy szint amit meg kell ütnie zaj szempontból, de ez bőven megvan a DOS-os 90-es évek eleje hang érához.
Amikor azt látom, hogy az Orpheuson egyáltalán nincs áramkör egyezés egy kicsit sem (analóg oldalon) valahogy elképzelni sem tudom hogy akár egy kicsit is hasonlítson a hangjuk." -
helyből beledobsz egy ferdítést hogy működjön az egész rozoga "érvelésed", annak ellenére hogy korábban leírtam azt az egyszerű általános megfigyelést, illetve tulajdonképpen te is, hogy az analóg kimenet nem igazán pofázik bele az élvezhetőségbe, hacsak nem nagyon rossz. Alapvetően nem torzítással vagy SNR-szinttel volt a bajom, hanem a klasszikus Gravis kártyáim bizonyos környezetekben hajlamosak voltak összeszedni mindenféle elektromágneses zajt, ami az újabb kártyákon egyszerűen nincs, vagy bőven kevesebb."Az "ez szól a legjobban" az a szubjektivitás kimaxolása"
Konkrétan többször is leírtam hogy egyéni szempontok és hallás, szubjektív hallgatgatás után választottam ezt, csak el kellett volna olvasni amit írok... Pont azon problémáztam hogy egyesek, köztük te is, úgy adják elő a véleményüket mintha kb. szentírás lenne, vagy akár csak nem lenne totális tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun