Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
Én mikor réges rég vettem 1 tbred-b magos aiuhb 2200+-t akkor a boltban a kezembe adták, megnézem és mit látok? Te ezen már volt paszta akkor ezt már nyúzták tovább nézem, te bazz ez levan sarkazva, mielött kifizettem volna mondtam is a boltosnak, hogy gyorsan adjon helyette másikat mert én ezt nem viszem el!!
-
Flashy
veterán
voltak ilyen érdekes példányok, én először olyat kaptam tbred2400+ helyett hogy unknown cpu type-nak írta a bios, 128k L2 volt benne és 18x-os (!) szorzólockja volt. valószínűleg buherált proci, csak félrekötötték a hídjait. természetesen azonnal cserélték, hiszen nem az amit kértem, neked is fogják. a 64k L2 nagyongáz.
ah most látom nem bolti, na az gáz. nézd meg a tetején, látszik-e a hidakon piszkálás nyoma, nem szabályos vágás, vagy kötés. meg lehet próbálni neten keresni leírást aztán nekiállni kötögetni hátha ez is csak véletlenül elrontott de igazából működő proci, de szerintem nem éri meg, vissza kéne vetetni.
[Szerkesztve] -
Rusy
tag
OLyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy Athlon Xp 2600+ (12,5X266Mhz 256K L2)-os procit. Valamiért az alaplapom ECS K7VTA3 V6.0 (KT333) Ilyen névvel ismei föl. A legutolsó kiadott bios van rajta, és az ECS honlapja szerint ismernie kellene a procit. Minden tesztprogram azt mondja rá, hogy ez egy Duron proci, és 64k L2 cach van benne. Szar lenne a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)