Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
Szia!
Ha feloldod a letiltott magokat, akkor az kb. 125W.
Ilyen hibával én is találkoztam már, hogy tesztekben jó a feloldott X2, de idle-ben lehal. A magyarázat az, hogy aktív C'n'Q-nál jelentkezik a dolog, amikor "szintez". Nem képes alacsonyabb feszültségen üzemelni valamelyik mag, vagy nem képes szinkronban szabályozni a többivel. Próbáld meg letiltani a cnq-t és ha úgy szabályozatlan (azaz állandó) órajellel és feszültséggel megy, valamint nem zavar, hogy többet fogyaszt üresjáratban is, akkor úgy jó lesz talán. De ez csak feltételezés, nekem egy ilyenem volt összesen, ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez normális..