Aktív témák
-
guest
veterán
Nekem pedig egy AMD TB 850-em van de nekem viszont le kellett venne a fesz ből Ha jól emléxem 3.375 ről 3.3-ra, de így (az esetek 80%-ban) csak 800-nak ismeri fel az alaplap.
SUX :( -
guest
veterán
Nekünk is volt ilyen problémánk.
Asus a7v266-al.
Nekem egy Ecs k7s5a van és abba tökéletesen ment.
Azon nem is lehet feszt emelni.
Azóta kicserélte a bolt a procit és ez egy fokkal jobb itt csak (A7V266-ba) csak 0.25 voltot kell emelni. -
ZBAdmin
csendes tag
Szia.
ABIT KG7 + AMD Athlon 1500+ (@1460MHz)
A BIOS-ban a proci feszbeállítása ''Default'', tehát 1,750V, viszont ha már a BIOS HW monitor részében nézem, ackor már 1,81xV, valamint bármely más HW monitor szoftverrel nézem, akkor is 1,81xV. Nem fagy, hasít rendesen, max. 53 fok.
Mért van ez így? De megy stabilan. -
Ciccio
csendes tag
Nos, a BIOS a legújabb, ami az ABIT honlapon található. Próbáltam az előző verzióval is, ugyanilyen eredménnyel.
A core feszültség pedig nemcsak az alaplapnál mutat ua, mint a MotherBoard monitor szerint.
A táp pedig 400 W-os és próbáltam már másikkal is.
Hogy mi a bibi még mindig nem értem. Jaa, és a proci nem melegszik extrém módon (max 52 C). -
Ciccio
csendes tag
Hali!
A gondom a következő:
AMD 1700+ a CPU, Abit KG7-es az alávaló. Nos az alaplap szerint a proci core-ja 1,750. Nem tudom miért, de a programok 91%-a lefagy, kiakad egészen a resetig. Próbáltam már Win98SE és ME alatt is. Most XP van fent, de még igy is jelentkezik a probléma. Kénytelen voltam felvenni a core-t 1,825-ig igy minden problémám megoldódott. Csak mire rájöttem mi volt a bibi, leőszütlem (mint ahogy azt a képen is látjátok a nevem mellett).
Szóval a kérdésem, hogy tapasztalt-e valaki más is ilyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest