- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Shogun 2 kiesik az érdeklődési körömből. Virtu MVP-ben nem javították már ezt a késlekedési problémát? Igaz, eddig sem tapasztaltam mérhető késlekedést; anno Virtuval 3D tesztek és játékok ua. sebességgel futottak, mint anélkül. Persze graf maxon, szóval lehet, hogy pl. 30.7FPS helyett 30.1 volt csak.
agentJ: Full HD-ben magas grafikai összetettséggel nagyon gagyi procit kell venni ahhoz, hogy akár egy jobb VGA-val is CPU-limites legyél. Az említett programoknál a limitet inkább a hálózati üzemmód jelenti, annak kell CPU-erő, vagy pl. strat. háttérszámításokhoz.
Aki szar beállításokkal, v. graf. igénytelen progikkal játszik, az vegyen egy i7-et is, ha már tök fölöslegesen bevásárolt egy erős VGA-t.
(Nem ritka jelenség.)
f_you: Lásd feljebb.
-
katt777
félisten
Virtuval megoldható, de én hátrányával még nem találkoztam, a Virtual VSync-et és egyebeket legalábbis nem tekintem annak. AMD konfigban persze gagyibb a megoldás, ha jól emlékszem, de nem a Virtu miatt. Egyébként mindenképpen VirtuMVP-s lap lesz (írtam, hogy az IGPU-t is használni akarom), erre van valami extra megoldás, vagy elég a Virtu?
-
katt777
félisten
Erről beszéltem: mint mindenben, az igénytelenségben van a pénz.
Sajna a driverek és a CUDA (illetve a video kódolóm) mind az nV mellett szólnak. A 2 különböző VGA lehetőség éppen arra lenne jó, hogy ha valamelyik progi nem menne rendben az egyiken, azt vigye a másik, ált. úgyis régebbi játékokról van szó, amire az IGP is elég, abban meg sajna az AMD jobb.
-
katt777
félisten
Szóval megint maguk felé hajlik a kezük.
nV kártyát fogok használni, ez eleve eldöntött tény, és az AMD döntötte el.
A végén még arról is sikerül meggyőzniük, hogy inkább spóroljak még, és maradjak az Intelnél. Szimpatikus a hozzáállásuk, mert ebből a szempontból tényleg nem akarják rám erőltetni a saját elképzeléseiket.
Pedig SLI-támogatást nem is várok.
De jól fogalmazol: az alaplapgyártóknak nem fontosak a Virtu képességei (a felhasználó továbbra is le van szarva). Úgy fest, az ASRocknak viszont fontosabbak az igényes felhasználók.
És ha nem DG-s a konfig, hanem pl. HD6870 van a gépben?
Virtual VSync-et is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- gerner1
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest