- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Vartanus #14187 üzenetére
A support az érdekes, nekem eddig nem nagyon kellett ezzel foglalkoznom, sem asus, sem asrock lapnál.
Írj ide és mi segítünk, itt hamarabb kapsz segítséget.
A supportal én mindig úgy voltam, hogy addig nem ér egy fabatkát sem, amíg ki nem jön, és meg nem nézi élőben mi a baj, vagy távoli kapcsolaton meg nem nézi a gépemet, hogy mi lehet a gond a konfigurációval.
Tudom ez csak az én szép álmom nálunk magyarhonban, de külföldön azért nem olyan lehetetlen. Meg ugye ilyen csak az oem gyártóknál van, az egybegépeknél support és szervizszolgáltatás.
Synology nasoknál viszont a távgyógyászatkiemelkedő nem tagadom, az nagyon jól működik.
Alaplapoknál és pc-nél ugye az a baj, hogy százféle konfiguráció, százféle anomáliával bír.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 2042
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Battlefield 6
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-13700k
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest