Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesztor87

senior tag

válasz veszelyes01 #11958 üzenetére

Hali!

Ha itt jobb felül megnézed, akkor az van írva hogy DDR3 1866 Mhz támogatás, szóval szerintem maga a proci nem támogatja a gyorsabb memóriát (korábban az 1333-as ramommal vtam így, a G530 1066-ot volt hajlandó kezelni).
    Nem vagyok hozzáértő, de úgy gondolom hogy mindenképpen a HD 6670-re kéne kötni a dolgokat, hiszem az alaplapi kari eleve gyengébb mint a dedikált, szval a dedikált által kiszámolt dolgokat nem hiszem hogy fel tudja dolgozni, magyarán nem a hd6670 segít be az alaplapinak, hanem fordítva. Mindazonáltal volt egy link itt nemrég, keress vissza, kijött hogy a dual graphics több alkalommal nemhogy nem segített, hanem rontott is a teljesítményen. Szóval eleve nem biztos hogy van értelme. Szerintem ha karit teszel mellé jobban jártsz egy HD 7xxx szériával, az erősebb. A HD 6670 teljesítményét a tesztekben az 5800K megrángatva elérte a ph-s teszt alapján, szval én tuti nem vennék olyat. Neked a 6800k van, ami passmark szerint még erősebb (813 vs 860 pont, a HD6670 pedig 1047 pont, dualban az APU-val 1400 pontot tud, aminél akkor nem lehet sokkal kevesebb a tuningolt APU-d sem).
    A memót az UEFI/BIOS-ban tudod az APU-nak kiosztani (ne kérdezd hol, nem néztem), de alapból valami 512-1GB közti méretet írtak itt, semmi értelme többet adni neki. Még ez is feleslegesen sok, mivel teljesítményéből adódóan nem kell neki több :)
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)

SZERK: bocsi, most látom hogy a Tiéd a 2133-as ramot is kezeli, bár az alaplapod nem tudom hogy kezeli-e, mert úgy van írva Asuséknál hogy 1866-ig támogatja, utána OC 2133/2400 ezt már nem vágom:)

• Leslie67

tag

válasz veszelyes01 #11958 üzenetére

Hát sajnos nem. :N Én is tanácsért jöttem ide. Vannak itt hozzáértők, hátha válaszolnak neked( engem is érdekelne, hogy mit mondanak )! :K

Új hozzászólás Aktív témák