Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
ADAM1337 #11726 üzenetére
Valószínűleg igen!
Ezt csinálta a nappaliban lévő tv-n és projektoron is [link]a . Vga kimenet a hálószobában lévő tv-re [link]a hdmi kimenet az erősítőbe megy. Évekig jól működött egy E7500/P5B/HD5750-es konfiggal a rendszer. A múlthéten csütörtökön hoztam haza a cuccot. Nagy reménnyel ültem neki mert a full hd 3D volt a célom. Az első F2A85-V lapot vissza vittem mert vga kimenetéről eltűnt a kép, hoztam helyette egy V Pro lapot. Ezzel meg nem tudom mi történhetett? Hétvégén megnéztünk 2 filmet jó volt. Aztán meg lett vele valami mert a kép csíkozódik film közben is. A kimeneti frissítést akár hová állítom nem lesz jobb. Akkor sem ha megosztom vagy másolom a képet. A V lapba bele tettem az 5750-es kártyát tök jó volt vele kép. A CF 100 fps fölé is felment, legkisebb a 70 fps. Tegnap 2x telepítettem a gépet. Hdmi még nem volt benne, de a filmeken csíkozódás látszik. Feltettem megint a CF-et és az fps 30. Ha füstgránátot dobnak lemegy 10 alá is. A memória Kingston 2400 MHz 2x4G. A biosban eddig 2400-ra volt véve, ma átállítottam automatára(ha jól emléxem ilyenkor 1333-at ír a biosban). A videó kártya mellé 2G ramot rendeltem. Nekem itt elfogyott a tudományom. Nem értem, hogy kezdetben legalább a filmekkel nem volt gond, de most már azzal is.
Lehet, hogy valami hardveres probléma van? Ha megfogom pl. a feladat kezelőt és jobbra-ballra mozgatom akkor a négyzet alakja eltorzul, az alja megelőzi a tetejét, szélei "zsizsásodnak".
Előre is köszi a választ!Ja driver!
Az ASUS oldaláról szedtem le a (szerintem) legfrissebb progikat. Az ATI honlapján van egy automata szoftvert telepítő, de nem ismeri fel az A10-et. Manuálisan letöltve/telepítve úgy vélem nem felel meg neki.
Ha lenne itt olyan aki Hatvan környékén lakik megmutatnám neki ...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest