Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Leslie67

tag

válasz ADAM1337 #11726 üzenetére

Valószínűleg igen!
    Ezt csinálta a nappaliban lévő tv-n és projektoron is [link]a . Vga kimenet a hálószobában lévő tv-re [link]a hdmi kimenet az erősítőbe megy. Évekig jól működött egy E7500/P5B/HD5750-es konfiggal a rendszer. A múlthéten csütörtökön hoztam haza a cuccot. Nagy reménnyel ültem neki mert a full hd 3D volt a célom. Az első F2A85-V lapot vissza vittem mert vga kimenetéről eltűnt a kép, hoztam helyette egy V Pro lapot. Ezzel meg nem tudom mi történhetett? Hétvégén megnéztünk 2 filmet jó volt. Aztán meg lett vele valami mert a kép csíkozódik film közben is. A kimeneti frissítést akár hová állítom nem lesz jobb. Akkor sem ha megosztom vagy másolom a képet. A V lapba bele tettem az 5750-es kártyát tök jó volt vele kép. A CF 100 fps fölé is felment, legkisebb a 70 fps. Tegnap 2x telepítettem a gépet. Hdmi még nem volt benne, de a filmeken csíkozódás látszik. Feltettem megint a CF-et és az fps 30. Ha füstgránátot dobnak lemegy 10 alá is. A memória Kingston 2400 MHz 2x4G. A biosban eddig 2400-ra volt véve, ma átállítottam automatára(ha jól emléxem ilyenkor 1333-at ír a biosban). A videó kártya mellé 2G ramot rendeltem. Nekem itt elfogyott a tudományom. Nem értem, hogy kezdetben legalább a filmekkel nem volt gond, de most már azzal is.
    Lehet, hogy valami hardveres probléma van? Ha megfogom pl. a feladat kezelőt és jobbra-ballra mozgatom akkor a négyzet alakja eltorzul, az alja megelőzi a tetejét, szélei "zsizsásodnak".
    Előre is köszi a választ! :R

Ja driver!
    Az ASUS oldaláról szedtem le a (szerintem) legfrissebb progikat. Az ATI honlapján van egy automata szoftvert telepítő, de nem ismeri fel az A10-et. Manuálisan letöltve/telepítve úgy vélem nem felel meg neki.
    Ha lenne itt olyan aki Hatvan környékén lakik megmutatnám neki ...

Új hozzászólás Aktív témák