Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Semmi gond. Elnézem neked, mert én olyan rendes vagyok!
Időközben az én bajom megoldódott. A lapom egyik memória foglalata rossz
De most már megy, igen 166mhz az alap.
Neked azt tudom mondani hogy nagyugodtan húzd az fsb-t. Azzal nem lehet elrontani semmit, amíg a feszt nem emeled!
Ha már túl sok a memónak akkor egyszerűen kifagy. Ennek csak a op rendszered fogja kárát látni!
De vannak olyan mákos memóriák amit névlegesen 333mhz-esek, és még 400 on is simán mennek!
Próbálgasd nyugodtan!
[Szerkesztve] -
DeciBELL
csendes tag
Na most mit csináljak???
Kifagy a gép! 166Mhz FSB-n minden játék 5-10 perc után fagy!
160Mhz-en már nem!!!
Szar az alaplapom???
HELP PLÍÍÍZZZZ!!!!!!!! -
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Arra lennék kiváncsi hogy kinek hány fokos a procija, és hogy milyen progival lett mérve az eredmény. Mert nekem van egy kis problémám vele. Ugyanis húzás nélkül elég forró a cucc. Everest pl két hőfokot ír a procira (melyiknek higgyek??) az egyik a CPU : alapon 56 a másik a CPU diode : 43 fok. Játék közben a CPU felmegy akár 70-re is!!! Most mi van?? A dióda hőmérséklet meg marad 50 körül!!!
HELP PLÍZ!!!! KVIKK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest