Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.Amazon Fire TV Stick Lite 2020 Media Player próbáltam felrakni az HBO GO Android TV-t, de nem sikerült. A telepítésnél "Nincs megfelelő eszköz az alkalmazás telepítéséhez, és nem is engedi telepíteni. Itt gondolom fel kellene jönnie a Stick-nek, nem? A lenyíló menüben 3 telefont látok, de azok is szürkék, nem lehet kiválasztani.
A Sticknél ezt látom: Current Version: Fire OS 7.2.49 (PS7249/2719)
Most mit rontok el? Vagy nem alkalmas a Stick az HBO-GO-ra?
köszönöm!
-
kzkz
őstag
Köszi az infót. Ezt a verziót pont néztem, de nem mertem letölteni/kipróbálni, mert Android 7-et írnak minimum verziónak, a 4K meg úgy emlékszem csak 6-os, de ezek szerint összekevertem a fire os és az android verziót. De akkor most kipróbálom. Tegnap végül egy Kodi addonnal néztük. (Egy éve néztük utoljára, azóta nem követtem a témát)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest