Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
boteetoo
csendes tag
sziasztok!
Barátnőmnek rendeltem egy anker hordozható külső akksit amazon.de-ről, dec 6-án, normál szállítással, azt írták dec 11-re megjön, nos nem jött még meg és 16-a van. mikor kezdjek el aggódni?

DHL hozza elvileg de 12 számos tracking numbert kaptam, a DHL oldalára meg 10 számost kérnek.
Ami fura, bár nem vagyok penge németből, hogy egyik nap azt írja h unterwegs (gondolom úton) másnap azt h Bereit zu bestellung, zugestellt, gondolom h kiszállítva, pipa, de másnap újra unterwegs alatt van, szóval nem értem.
A másik parám, hogy megadtam a mobilszámom, amin akár módosítani is tudok, de az ország hívószámon nem és az vmiért +49 németország van beírva
bocs ha hosszú lett, valaki találkozott már ilyennel? első rendelésem amazonról

köszi, pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest